Kamis, 21 April 2016

Simple Dumpling Recipe Bandung


Certainly friends already notice that the Dumplings, Bandung is one of typical foodsIndonesia are quite popular. But is a friend of a friend knows if there's another version of this food are also quite famous? Ya, Dimsum is one of a variety of food much like dumplings. There are countless variations of the dumplings that we know, like shrimp dumplings, dumplings recipe leng hong kien, recipe fried dumplings, dimsungclaws and more. For this time, I'll invite friends to try to make friends Resep Siomay Bandung but it's still good.

First time sign in Indinesia, Dimsum is indeed only possible at a Resturant Restaurant big enough and in large cities only. Normally the price is quite expensive dibanderol for bags of most people of Indonesia. But along with the culinary business development which is quite fast, BatagorChicken Dumplings, Shrimp Dumplings, Dumplings, fish or other variations can easily we can price and not as expensive as in the past. But nonetheless distinctive food vendors Japan and Korea is not as much as the seller of the Dumplings and tidam easily found, especially made friends who live in a small town.

Simple Dumpling Recipe Bandung


Material
250 fish mackerel puree
2 tbsp corn flour
4 tablespoons of sago flour,
finely chopped onion,
pepper powder,
broth (royco)
"peanuts (sy sdh yg Dah jdi bli/bumbu hodgepodge),
to taste oranges limao
boiled eggs, fried tofu, boiled potatoes, kool



1. combine the flour and the mackerel fish, royco tambhkan, pepper, onion powder, stirring until blended.

2. second insert/fill in knows, kool and the rest form Bulet bulet. Then steamed more than 20 minutes.

3. boil seasoning hodgepodge tambhkan little bit let pedes, chili (love-love)

4. Serve dumplings, truh dipiring then flush with herbs and citrus juice limao.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar